Little Puteri ~ Pembekal Perabot Tadika, Taska & Pra Sekolah.

Klik Sini >> Perabot Tadika & Taska Terkini 2017 .

Penghantaran dibuat hanya ke Kuala Lumpur, Selangor & Sekitarnya sahaja dengan minimum order RM1,000. Klik Sini untuk maklumat lanjut.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Products of Little Puteri meets the requirements of

International Safety Standard;

1. Made from quality material

2. Using non-toxic paint

3. Not result in skin allergies

4. Latest design and safe to use

5. Durable and easy to clean

---------------------------------------------------------------------------------------------

Sunday, December 31

Pakej Perabot Tadika Taska Prasekolah Terkini 2017


...Click on the Image to View Product Details...




 


147 comments:

  1. Email to little.puteri@yahoo.com for quotation

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalamualaikum ? boleh tlg emailkn saya harga perabot... (ena.ienaz1@gmail.com) terima ksih...

      Delete
    2. Salam ... Email done. Nanti check inbox kay :)

      Delete
    3. Boleh email saya harga utk package A

      Delete
    4. Salam Eida Nain, boleh dapatkan email adress? Atau boleh emailkan kepada little.puteri@yahoo.com?

      Delete
  2. Klik pada gambar / link dibawah gambar untuk maklumat lanjut seperti saiz dan kuantiti.

    Happy Viewing! ;)

    ReplyDelete
  3. Email Quotation Bos... afifdamy@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Email quotation pls...nurizah_daris85@yahoo.com... Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalamualaikum.. boleh tolong emailkan saya harga perabot dan harga pakej set E.. (dieanna1983@gmail.com) terima kasih...

      Delete
    2. Wassalam ... Dah email ke dieanna1983@gmail.com. Nanti check kay :)

      Delete
  5. email quotation please : aisy_medina@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. Boleh bg no telefon untuk sy hubungi??

    ReplyDelete
    Replies
    1. No phone sy 019-205-6-402. Actually ada kat belah kanan atas sekali :)

      Delete
  7. Replies
    1. tengok je dulu. kot nanti ada hati nak buka tadika taska :)

      Delete
  8. email quotation please : abounur@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ummi Nisa ... dah email kay :)

      Delete
  9. email details.. faizah_jqaf2@yahoo.com
    tqvm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Faizah ... dah email dah, boleh check kay. Thanks :)

      Delete
  10. aslmkm. sy mncari nap cot. jika ada sila emailkn quotation ke Taskajitu1@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam ... maaf tak ada item tu disini. thanks :)

      Delete
  11. aslmkm. sy mncari nap cot. jika ada sila emailkn quotation ke Taskajitu1@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam ... maaf tak ada item tu disini. thanks :)

      Delete
  12. Emel quotation pls nurhidayahmokhtar@gmail.com thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Hidayah... dah email dah, nanti check kay :)

      Delete
  13. SALAM.SIS SAYA MENCARI PERALATAN UNTUK PEMBUKAAN TASKA BARU.TLG EMAIL CATALOG KE nieda2502@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Rusnida ... Dah email dah. Boleh check kay :)

      Delete
  14. Emel quotation pls korisanabdullah@gmail.com thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Encik Korisan ... Done. Boleh check email kay :)

      Delete
  15. silakan email quotation kat sweetsaras2001@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi. Done. You can check your email. Tq :)

      Delete
  16. Nk quotation gak
    naluribestari.kuantan@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Dah email. Boleh check kay :)

      Delete
  17. Nk quotation gak
    naluribestari.kuantan@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Dah email. Boleh check kay :)

      Delete
  18. salam sis saya nak quotation untuk peralatan taska
    Email norfarihaabdolkarim@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah email. dah. Nanti cek kay :)

      Delete
  19. sila email quotation peralatan pra sekolah.. wms2013@outlook.my

    thank you

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ... dah email, boleh check nanti kay :)

      Delete
  20. Salam sis saya nak quotation untuk peralatan taska + playground
    Email nurmerlynda87@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... saya dah email dah, nanti check kay :)

      Delete
  21. email quatation to emramyunus@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... saya dah email dah, nanti check kay :)

      Delete
  22. Assalamu'alaikum, e-mailkan quotation please. TQ :)
    nuringarden@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah email. Nanti check inbox kay :)

      Delete
  23. Assalamualaikum, tolong email quote for every set to maptam09@gmail.com.
    tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam ... Saya dah email harganya. Nanti cek kay :)

      Delete
  24. Assalam email quotation plz.. utk semua set
    norezati@gmail.com

    ReplyDelete
  25. Salam...bole email quotation to shahizahmohd@gmail.com
    tqvm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah send email, nanti check kay :)

      Delete
  26. email quotation all package to azizahmu@gmail.com

    tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah email, nanti check inbox yer :)

      Delete
  27. Boleh tolong email quotation utk semua pakej ke Azaireen.enterprise@yahoo.com. Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam... Dah email, nanti check kay :)

      Delete
  28. Please email quotation at annisakmal@gmail.com for future and the playground. Thank you.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ... dah send. nanti check email kay :)

      Delete
  29. Sila email semua quatation ke anak_jate@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ... dah send. nanti check email kay :)

      Delete
  30. Tolong email quotation ke violetpink86@yahoo.com

    Thanks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ... dah send. nanti check email kay :)

      Delete
  31. Tolong email quotation ke violetpink86@yahoo.com

    Thanks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ... dah send. nanti check email kay :)

      Delete
  32. Tolong email quotation ke umibah84@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ... dah send. nanti check email kay :)

      Delete
  33. salam. boleh emailkan semua harga barang yang little puteri ada ? ila_niman@yahoo.com.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah email. Nanti check kay

      Delete
  34. assalammualaikum...boleh emailkan semua harga barang playground,meja kerusi untuk kanak-kanak...aminah.kassim95@gmail.com...terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Email done. Nanti check inbox kay :)

      Delete
  35. please email me the price ainrosalin@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Email done. Nanti check inbox kay :)

      Delete
  36. Email harga set kerusi dan meja ya.
    tcernurul@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Email done. Nanti check inbox kay :)

      Delete
  37. Emailkn harga.. summerasia3@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Email done. Nanti check inbox kay :)

      Delete
  38. Emailkn harga.. summerasia3@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Email done. Nanti check inbox kay :)

      Delete
  39. assalamualaikum... boleh emailkan kpd saya berapa harga bagi setiap pakej... amadbadar_92@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Email done. Nanti check inbox kay :)

      Delete
  40. Salam ada tak lagi rak beg 15 kubikal...emel sitiha75@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Email done. Nanti check inbox kay :)

      Delete
  41. As salam.boleh beli utk sendiri ke? Klu boleh minta emailkan harga 4 kerusi + meja ke amlunnia@gmail.com. terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Email done. Nanti check inbox kay :)

      Delete
  42. Blh emailkan quotation perabot utk pembukaan taska.hidayahnurislam@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam cik/puan. Email telah dihantar. Nanti check kay. Tq

      Delete
  43. Blh emailkan quotation perabot utk pembukaan taska.hidayahnurislam@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam cik/puan. Email telah dihantar. Nanti check kay. Tq

      Delete
  44. Blh emailkan quotation perabot utk pembukaan taska.hidayahnurislam@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam cik/puan. Email telah dihantar. Nanti check kay. Tq

      Delete
  45. Boleh email harga rak kasut 32 kubikal x? intan.ezura@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam cik/puan. Email telah dihantar. Nanti check kay. Tq

      Delete
  46. Boleh email harga rak kasut 32 kubikal x? intan.ezura@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam cik/puan. Email telah dihantar. Nanti check kay. Tq

      Delete
  47. Salam boleh email pada saya harga setiap unit utk package F. Tq

    nahutm@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Email telah di send. Nanti check kay. Tq :)

      Delete
  48. Email harga pd sy sweet_eceko89@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Maaf lambat. Dah email ke sweet_eceko89@yahoo.com. Nanti check kay :)

      Delete
  49. Email harga pd sy sweet_eceko89@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Maaf lambat. Dah email ke sweet_eceko89@yahoo.com. Nanti check kay :)

      Delete
  50. email harga please izzanisasyirin@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Maaf lambat. Dah email ke izzanisasyirin@gmail.com. Nanti check kay :)

      Delete
  51. Emailkan quotation pls.. nazirakunja@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah email ke nazirakunja@yahoo.com. Nanti check kay :)

      Delete
  52. emailkan quotation utk set meja jepun.. sue_nuaniey@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah email ke sue_nuaniey@yahoo.com. Nanti check kay :)

      Delete
  53. emailkan quotation utk set meja jepun.. sue_nuaniey@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah email ke sue_nuaniey@yahoo.com. Nanti check kay :)

      Delete
  54. emailkan quotation ssemua pakej
    faza_raha8784@yahoo.com
    01123450187

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah email ke faza_raha8784@yahoo.com. Nanti check kay :)

      Delete
  55. Assalamualaikum tuan. Mohon emelkan kepada saya sebutharga/quatation harga pakej-pakej di atas. Terima kasih

    mat_taqe@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam ... Dah email ke mat_taqe@yahoo.com. Nanti check kay :)

      Delete
  56. Assalamualaikum tuan. Mohon emelkan kepada saya sebutharga/quatation harga pakej-pakej di atas. Terima kasih

    mat_taqe@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam ... Dah email ke mat_taqe@yahoo.com. Nanti check kay :)

      Delete
  57. Email saya fahmi_biz@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah email ke fahmi_biz@yahoo.com. Nanti check kay :)

      Delete
  58. Email saya fahmi_biz@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah email ke fahmi_biz@yahoo.com. Nanti check kay :)

      Delete
  59. salam sis..emailkan saya quotation utk full package..tq
    nurainrahman@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah email ke nurainrahman@yahoo.com. Nanti check kay :)

      Delete
  60. nak qoutation Package PSC103 kalau boleh yg lain2 juga. please email to eton5354@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah email ke eton5354@gmail.com. Nanti check kay :)

      Delete
  61. Replies
    1. Salam ... Boleh dapatkan email adress?? Atau boleh terus email ke little.puteri@yahoo.com. Tq

      Delete
  62. Replies
    1. Salam ... Boleh dapatkan email adress?? Atau boleh terus email ke little.puteri@yahoo.com. Tq

      Delete
  63. Boleh bagi sebut harga untuk set A di icycool2u@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah email ke icycool2u@gmail.com. Nanti check kay :)

      Delete
  64. email quotation... a.s.a.p.... tadika_ilmuwan@yahoo.com tq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah email ke tadika_ilmuwan@yahoo.com Nanti check kay :)

      Delete
  65. Email bixenterazu16@gmail.com utk harga

    ReplyDelete
  66. boleh pm harga terkini dan jenis2 pakej meja kerusi tadika pelbagai warna..minta segera ye
    dan nombor utk di contact skali ye
    email saya kayzkitaro@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... done email. Nanti check kay :)

      Delete
  67. As salam, boleh emailkan harga rak pelbai guna 15 tray colourful tu di uchulinda@yahoo.com.
    Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Done email. Nanti check kay :)

      Delete
  68. Salam. Boleh htr quotation ke email hilminhadi@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Done email. Nanti check kay :)

      Delete
  69. boleh emel pada saya
    akmariahnur@gmail.com
    terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Done email. Nanti check kay :)

      Delete
  70. Boleh email list perabot dan harga utk keperluan tadika baru ke tadikamindaintelek@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Done email. Nanti check kay :)

      Delete
  71. assalamualaikum. boleh saya dapatkan quotation utk semua set di atas? available lagi tak? kalau masih available, boleh email ke marhamahshahperi@gmail.com

    ReplyDelete
  72. Assalamualaikum boleh saya dapatkan quotation untuk pakej B dan E? Elynfirefly@gmail.com
    Terima kasih ya.

    ReplyDelete
  73. Assalamualaikum.. Blh email saya harga tuk setiap pakej ajamadet89@gmail.com

    ReplyDelete