Little Puteri ~ Pembekal Perabot Tadika, Taska & Pra Sekolah.

Klik Sini >> Perabot Tadika & Taska Terkini 2017 .

Penghantaran dibuat hanya ke Kuala Lumpur, Selangor & Sekitarnya sahaja dengan minimum order RM1,000. Klik Sini untuk maklumat lanjut.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Products of Little Puteri meets the requirements of

International Safety Standard;

1. Made from quality material

2. Using non-toxic paint

3. Not result in skin allergies

4. Latest design and safe to use

5. Durable and easy to clean

---------------------------------------------------------------------------------------------

Thursday, December 31

Playground Playhouse Tadika Taska Malaysia 2015



ALL PRODUCT ARE OUT OF STOCK
AND NO MORE RESTOCK. TQ!

BERMULA 2016, LITTLE PUTERI TIDAK LAGI MEMBEKALKAN SEBARANG PLAYGROUND. HARAP MAKLUM.


http://littleputeri.blogspot.com/2012/02/pg101-woodland-cottage.html


http://littleputeri.blogspot.com/2012/02/pg102-woodland-climber-slide.html


http://littleputeri.blogspot.com/2012/02/pg103-cute-candy-playhouse.html
http://littleputeri.blogspot.com/2014/09/pg106-double-slide-with-swing.html


http://littleputeri.blogspot.com/2013/09/pg117-toy-playhouse.html


http://littleputeri.blogspot.com/2014/03/pg119-big-size-activity-playground.html


http://littleputeri.blogspot.com/2014/08/pg121-big-size-ocean-theme-playground.html



94 comments:

  1. Email to little.puteri@yahoo.com for quotation

    ReplyDelete
    Replies
    1. Click on every image/ link to view product details such as size, colors and etc.

      Delete
    2. Boleh emailkan quotation pada sy? Sy nk bukak taska princess_qis83@yahoo.com

      Delete
    3. Salam Qis Ina, boleh check email kay :)

      Delete
  2. Nk tanya ada jual playhouse yang mcm pelampung angin tu tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Nora. Sorry tak ada la Playhouse Inflatable tu. Playhouse yang ada hanya dalam gambar diatas sahaja :)

      Delete
  3. Assalam..,nk tnye ade jual play yard x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam Adah ... Sorry, play yard buat masa ni tidak dijual di Little Puteri :)

      Delete
  4. Klik pada gambar / link dibawah gambar untuk maklumat lanjut.

    Happy Viewing! ;)

    ReplyDelete
  5. How much is pg110? Is it heavy duty?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Already reply your email. Yes it is heavy duty :)

      Delete
  6. Bleh emel harga semua playhouse pusingkipas@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Asslm. Pls emel quotation to norlida1965@gmail.com

    P109
    P110
    P111

    Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Puan Norlida. Dah email dua kali. Kalau tak dapat, check spam folder. Sy dah pm inbox fb juga, nanti check kay :)

      Delete
  8. Slm little puteri.blh emaik quatation playground.raihanahkalam@gmail.com. tq littleputeri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... dah email dah Raihan. Check inbox kay :)

      Delete
  9. Pls emel quotation to bakriy78@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Salam..tlg email quotation ke azila26@ymail.com.....tq..

    ReplyDelete
  11. salam. bole emel semua quotation ke nuranisaismail@gmail.com

    tq

    ReplyDelete
  12. blh emailkan sy semua harga untuk set playground.tq. sha_sazali@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam shaz... dah email. boleh check inbox kay :)

      Delete
  13. Salam, tlg emailkan quotation ke email nurulashikinz@gmail.com ye.
    tq so much

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, done. Boleh check email kay :)

      Delete
  14. shaky_2702@yahoo.com.my nak tau quo blh?skli furniture

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Done email. Boleh check kay :)

      Delete
  15. Email quotation to asmymm@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Done email. Boleh check kay :)

      Delete
  16. salam. boleh email quotation pada saya. hadikadir83@gmail.com
    terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Hadi. Dah email. Boleh check inbox kay. Tq :)

      Delete
  17. Boleh emailkan quotation pada sy? Sy nk bukak taska..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Boleh saya dapatkan alamat email? Atau boleh send email ke little.puteri@yahoo.com?

      Delete
  18. Boleh emailkan quotation pada sy? Sy nk bukak taska..Email saya aulad.aakif@yahoo.com or guilford_surrey@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Hani. Email telah disend. Boleh check kay :)

      Delete
  19. Salam.boleh email quo untuk playground set - nurulhazjo@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah email dah. Nanti check kay :)

      Delete
  20. Salam...blh emailkan sy semua harga untuk set playground.. matyoe7@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah email dah. Nanti check kay :)

      Delete
  21. Salam boleh emailkan harga2 untuk semua barangan diatas... seriintan89@gmail.com ATAU am30ra@gmail.com... tq :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah email dah both email. Nanti check kay :)

      Delete
  22. Salam boleh emailkan harga2 untuk semua barangan diatas... to skyempires_21@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah email dah. Nanti check kay :)

      Delete
  23. blh email quatation shimasni85@yahoo.com.sg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah email dah. Nanti check kay :)

      Delete
  24. Salam..saya nak buka taska..blh email quatation kat saya are_yong226@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Dah send email. Boleh check kay :)

      Delete
  25. Salam. Emailkan quotation shaina646@gmail.com
    Tahun 2016 tadika akan operasi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Saya dah email. Nanti cek kay :)

      Delete
  26. Salam. Emailkan quotation shaina646@gmail.com
    Tahun 2016 tadika akan operasi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Saya dah email. Nanti cek kay :)

      Delete
  27. sila send quotation untuk peralatan pra sekolah ...wms2013@outlook.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ... dah email, boleh check nanti kay :)

      Delete
  28. Salam.. Sy dh emel 2x.. Tapi blm rply

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... boleh dapatkan email address? Tq :)

      Delete
  29. Salam sis,P103 n P105.blh email harga x? Finiebest@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... dah email dah, nanti check kay :)

      Delete
  30. Boleh email kan list hrge utk semua playground di atas.
    norezati@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah email. Check inbox kay :)

      Delete
  31. Salam...boleh email saya harga untuk semua? Iezansuhaimie@gmail.com

    Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah email dah. Nanti check kay :)

      Delete
  32. Salam...boleh email saya harga untuk semua? Iezansuhaimie@gmail.com

    Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah email dah. Nanti check kay :)

      Delete
  33. Salam. Emailkan quotation lyndahasan85@gmail.com
    Tahun 2016 taska operasi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah email tau. Nanti check inbox yer :)

      Delete
  34. salam boleh emailkan hargan untk semua jenis set tu,,untuk sy buat bajet berapa brg yg mampu.(msukrii88@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah email tau. Nanti check inbox yer :)

      Delete
  35. Assalam..nk tanya..ade jual x seat buai yg mcm kat taman permainan tu..yg pakai rantai besi tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam ... Sorry playground jenis besi tak ada. Tq sebab bertanya :)

      Delete
  36. Assalamualaikum ..boleh sy dptkn cotation peralatan taska dan playgrond ..
    Emeil: nurathirahazhari@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam... Dah email, nanti check kay :)

      Delete
  37. Assalamualaikum ..boleh sy dptkn cotation peralatan taska dan playgrond ..
    Emeil: nurathirahazhari@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam... Dah email, nanti check kay :)

      Delete
  38. Salam. Emailkan harga semua set tu kat waa22_bliss@yahoo.com. tima kasih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam... Dah email, nanti check kay :)

      Delete
  39. as salam. Tlg emailkan harga semua set tu kat aztrainvest@yahoo.com tima kasih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ... dah send. nanti check email kay :)

      Delete
  40. Salam.email sbtharga azkia2u@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah email. Nanti check inbox kay :)

      Delete
  41. Salam.email sbtharga azkia2u@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... Dah email. Nanti check inbox kay :)

      Delete
  42. Tolong emailkan senarai furniture n playground berserta harganya ke email saya ismazuky@ymail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... dah email untuk furniture ... playground pula dah sold. Tq :)

      Delete
  43. Salam,,brpe price big saiz playgroud?emailkn kt sy quotation,, ilinyns@yahoo.com

    ReplyDelete
  44. Slm sis...bleh email senarai playground n price ke nusabeach2013@gmail.com
    Tq...

    ReplyDelete
  45. As salam.. boleh hantarkan sebut harga untuk pakej2 peralatan tadika yang terkini ke safinahibrahim@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam ... Untuk playground, semuanya out of stock. Untuk perabot tadika pula, saya dah email. Nanti check kay.

      Delete