Little Puteri ~ Pembekal Perabot Tadika, Taska & Pra Sekolah.

Klik Sini >> Perabot Tadika & Taska Terkini 2017 .

Penghantaran dibuat hanya ke Kuala Lumpur, Selangor & Sekitarnya sahaja dengan minimum order RM1,000. Klik Sini untuk maklumat lanjut.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Products of Little Puteri meets the requirements of

International Safety Standard;

1. Made from quality material

2. Using non-toxic paint

3. Not result in skin allergies

4. Latest design and safe to use

5. Durable and easy to clean

---------------------------------------------------------------------------------------------

Thursday, October 16

PS007 - Rak Kasut 5 Level Colorful



Item: PS007 - Rak Kasut 5 Level Colorful

Warna: 
Kombinasi biru, kuning, hijau & merah

Saiz: 
120cm (P) x 30cm (L) x103cm (T)
(P)Panjang - (L) Lebar - (T) Tinggi

Ciri-Ciri: 
Diperbuat dari kayu berkualiti & Furnishing yang kemas.

Email to little.puteri@yahoo.com for quotation

Why Purchase With Little Puteri?
It is because, Each pieces of our kiddy furniture;
1.  Is made of First Grade Medium Density Fibre (MDF) Board 
with Double-Sided Laminate Melamine. 
2. Is  designed specially for classroom use which is safe 
because has a rounded corner.
3. It is durable with high quality construction and scratch resistance. 

17 comments:

  1. adoi. serius comel gilaaaaa.. comel sangat sangat.. tunggu ade rumah sendiri.. skang ni masih student.. bilik pun kecik.. hehe

    ReplyDelete
  2. Tengok pun dah menarik, cantik sangat dengan colour yang pelbagai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu... kalau letak kat tadika, taska, pusat kanak-kanak, mesti diorang excited nak masuk :)

      Delete
  3. Ada tak yg size yer kecik sikit dari yg ini.

    ReplyDelete
  4. Email quotation pd sy zenytako@gmail.com.my

    ReplyDelete
  5. Ada tak yg size yer kecik sikit dari yg ini.

    ReplyDelete
  6. Ada tak yg size yer kecik sikit dari yg ini.

    ReplyDelete
  7. khelmifikri@gmail.com..salam sis email quotation harga :))

    ReplyDelete
  8. Soopieys74@yahoo.com ....email quatation harga 😀😀

    ReplyDelete
  9. emazahrah16@gmail.com..email quotation harga..bg sekali no talifon..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ... done email. Nanti check kay :)

      Delete